crna rupa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PISMO ZAHVALNOSTI BOGATIH SIROMAŠNIMA

Go down

PISMO ZAHVALNOSTI BOGATIH SIROMAŠNIMA Empty PISMO ZAHVALNOSTI BOGATIH SIROMAŠNIMA

Postaj  Admin on pon lip 29, 2009 4:40 pm

PISMO ZAHVALNOSTI BOGATIH SIROMAŠNIMA

Budimo otvoreni: nikada nećete dobiti na lutriji. S druge strane, sve su šanse da ćete nastaviti raditi na svojim usranim poslovima do kraja života. A sve samo zato što ste se rodili u pogrešnoj klasi. Bolje se suočite sa tim: vi ste samo naši najamni robovi, žalimo slučaj!

To je razlog zašto ste tako neobrazovani, neotesani, bez trunke dobrog ukusa, ali i bez trunke samopouzdanja, bez čega nikada nećete postati neko od nas. Da budemo sasvim precizni: ni knjiga veličine telefonskog imenika ne bi bila dovoljna da u nju stanu sve nepravedne prednosti koje MI imamo nad VAMA. To je razlog zbog čega nam je veoma stalo da i dalje vjerujete u sve te gluposti o “socijalnoj pravdi” i “jednakim šansama za sve”.

Naravno, u hijerarhijskom sistemu poput našeg, na vrhu nema puno mesta. A mi smo već tamo. I tu nam se toliko sviđa da nam nije ni na kraj pameti da potražimo neko drugo. Ali, dobra strana hijerarhije je što i od nižeg ima niže: i vi imate na koga gledati odozgo, naređivati mu ili ga s vremena na vreme opaliti po njušci. Čak i najbedniji perač sudopera može u hijerarhiji pronaći neku skitnicu nad kojom će se iživljavati. I zato, budite zahvalni što smo vam osigurali sve te emigrante, izbeglice, kurve i beskućnike!

Nikada ne gubite iz vida sledeće: kada bi svi vi bili ekonomski zbrinuti i privilegovani kao i mi, onda ne bi imao ko raditi sve te prljave, dosadne, opasne, slabo plaćene poslove. Ne bi bilo nikog ko bi se borio u našim ratovima i slepo izvršavao naša naređenja. I što je najvažnije, ne bi bilo onih koji i na smrt gledaju tako tupo, jer prethodno nisu okusili ni trunku ispunjenog, smislenog i kreativnog života. Zato imamo samo jednu molbu za vas: samo nastavite tako!

Moguće je da vi nemate tu našu pohlepnu, patološku potrebu za novcem, vlašću i prestižem. Ali, čak i kada poželite promeniti svoj život, ta mogućnost promene vas odmah uplaši, pa tako ostajete zarobljeni u vlastitom paklu. Nastavljate živeti mehanički, u skladu s ulogom koju smo vam dodelili, stalno strepeći od toga što će drugi misliti ako se usudite razbiti taj kalup.

Naravno, uvek se trudimo podeliti i vladati, gde god nam se sviđa: dobro plaćeni radnici protiv loše plaćenih radnika, radnici iz sindikata protiv onih izvan sindikata, domaći radnici protiv stranih, strani radnici protiv drugih stranih radnika, itd. Pri tom, stalno vam smanjujemo nadnice pod izgovorima kao što su “strana konkurencija”, “zahtevi ponude i potražnje”, “nacionalna sigurnost”, “veliki spoljni dug”, itd. Laka srca gazimo svakog ko počne postavljati nezgodna pitanja ili pokušava ugroziti naš profit. A da bi vam omogućili bar nekakvo olakšanje od ekonomske ucene, kojom vas svakodnevno iznurujemo, dopuštamo vam da s vremena na vreme glasate za naše političke surogate, u igri zvanoj “izbori”.

Izuzetno nam je drago što nemate pojma šta se zaista događa. Umesto da svu krivicu s punim pravom svalite na nas, vi okrivljujete strance, radnike na crno, zabušante, društvene parazite, pedere, Jevreje, jedni druge.

Osim toga, zaista nas raduje što su se mnogi od vas upecali na priču o “radnoj etici”, iako većina poslova u našoj ekonomiji na svaki način doprinosi opstem zagađenju, uništavanju vašeg fizičkog i emocionalnog zdravlja, isisavajući iz vas život, iako je to jedini život koji imate.

Mi zaista ne znamo puno o radu. Ali, zato ste vi tu. I zbog toga nam je posebno drago.

Naravno, vaš život bi mogao biti drugačiji.
Društvo bi zaista moglo biti organizovano tako da zadovolji prave potrebe ljudi.

Vi i vaša vrsta mogli biste ustati i zajedno se osloboditi naše vladavine.
Ali, vi to ne znate! Što više, ne možete ni zamisliti neki drugačiji život! I to je verojatno najveće i najvažnije dostignuće našeg sistema: to što smo ukrali svu vašu maštu, svu vašu kreativnost, vašu sposobnost da mislite svojom glavom i da sami upravljate svojim životima.

Zato vam se svima zahvaljujemo iz dubine naših okrutnih srca. Vaše svakodnevno žrtvovanje donosi nam sva naša iskvarena blaga; vaš rad održava naš sistem; puno, puno hvala na tome što dobro znate gde vam je mjesto, a da toga niste ni svesni.

U potpisu:

Svi bogataši sveta!

(izvor: sabotažapokvarenogsistema)

Admin
Admin

Broj postova : 87
Join date : 18.05.2009

https://svemir.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.